Purple Bud Automatic

Από 20,00

Τύπος Σπόρου: Αυτόματης άνθισης Γενετικά Χαρακτηριστικά: Hindu Kush x Purple Kush x Ruderalis Φαινότυπος: Κυρίαρχος Indica Περιεκτικότητα THC: Υψηλή
Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: whitelabelseeds-prplbdatmca Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Το Purple Bud Automatic είναι ένα υβρίδιο αυτόματης άνθισης από την εταιρία White Label Seeds. Με γενετικά που συνδέουν μερικές από τις σημαντικότερες ποικιλίες κάνναβης, οι πρόγονοι του προέρχονται από τις θρυλικές Indica ποικιλίες της οροσειράς Hindu Kush του Αφγανιστάν. Ωστόσο στο πρόγραμμα αναπαραγωγής του Purple Bud συνέβαλαν και άλλα φυτά από την Καραϊβική και την Καλιφόρνια.

Δύο προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες από αφγανικά Hash Plant φυτά επιδρούν καθοριστικά τόσο στο μοτίβο ανάπτυξης όσο και την ισχυρή επίδραση του Purple Bud Automatic. Επίσης, κάποια  Sativa γενετικά που εισήχθησαν σε αυτό, από μια ιδιαίτερη ποικιλία της Τζαμάικα, του προσδίδουν επιπλέον ύψος και μια πιο ισχυρή δραστικότητα!

Η αυθεντική ποικιλία φωτοπεριόδου Purple Bud της White Label Seeds δημιουργήθηκε έπειτα από την διασταύρωση ποικιλιών από το Αφγανιστάν και τη Τζαμάικα, με ένα εκπληκτικό Kush υβρίδιο. Αυτό το Kush υβρίδιο προήλθε από την μίξη του Hindu Kush με μια μωβ Kush ποικιλία από την Καλιφόρνια. Προσφάτως, προστέθηκαν και Ruderalis γενετικά ώστε να δώσουν τα χαρακτηριστικά της αυτόματης άνθισης στην ποικιλία αυτή. Μετά από αρκετές γενιές διασταυρώσεων, τα πολύχρωμα χαρακτηριστικά και η υψηλή δραστικότητα της ποικιλίας σταθεροποιήθηκαν και το Purple Bud Automatic έγινε μια από τις πιο αγαπημένες ποικιλίες.

Το Purple Bud Automatic παράγει το μεγαλύτερο μέρος της συγκομιδής του στο κύριο στέλεχος και τα ανώτερα πλευρικά κλαδιά. Έχει συνολικό χρόνο καλλιέργειας 13 έως 14 εβδομάδες. Οι τελευταίες 8 έως 10 εβδομάδες είναι αφιερωμένες στην ανθοφορία του. Αυτό σημαίνει ότι τα φυτά θα ανθίσουν μετά από περίπου 4 έως 6 εβδομάδες από την βλάστησή τους. Στο τέλος, τα ώριμα φυτά φτάνουν συνήθως σε ύψος από 90 έως 140 εκατοστά. Κατά την ανθοφορία, θα χρειαστούν υποστήριξη αφού τα κλαδιά τους κάμπτονται από το βάρος των πλούσιων σε ρητίνη, μωβ ανθών τους.

Το Purple Bud Automatic παράγει πολλές αποχρώσεις εκτός του πράσινου. Το φύλλωμα του κυμαίνεται από σκούρο μπλε-πράσινο έως μωβ, μπορντό και σκούρο κόκκινο χρώμα. Σε αντίθεση με άλλες ποικιλίες όπου ο μωβ χρωματισμός στα φύλλα προκαλείται κυρίως από τις χαμηλές θερμοκρασίες, τα χρώματα του Purple Bud Automatic παρατηρούνται τόσο στους μεγάλους ανθούς όσο και στα φύλλα του.

Ενώ οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν σίγουρα να τονίσουν τη μωβ τάση αυτής της ποικιλίας, τα φυτά που απολαμβάνουν τέλειες συνθήκες περιβάλλοντος θα παρουσιάσουν επίσης ενδιαφέροντα χρώματα. Ωστόσο, αυτή η ποικιλία παίρνει μια ακόμη πιο ιδιαίτερη εμφάνιση όταν οι συστάδες των ώριμων ανθών της καλύπτονται με ένα πλούσιο στρώμα ρητίνης, προσθέτοντας της μια έντονα ασημί απόχρωση.

Τα αποξηραμένα άνθη φέρουν μια υπέροχη γεύση αλλά και ένα ξεχωριστό άρωμα. ΄Εχουν μια πλούσια, ρητινώδη γεύση από πεύκο και σανταλόξυλο αφήνοντας συγχρόνως μια γλυκιά, φρουτώδη επίγευση. Οι κυρίαρχα Indica, Hash Plant ποικιλίες, ως πρόγονοι του Purple Bud Automatic, είναι η κύρια πηγή των μεγάλων αυτών αρωματικών ανθών. Επίσης, η κυρίαρχα Sativa, γονεϊκή τζαμαϊκανή ποικιλία προσφέρει μια αναζωογονητική, εγκεφαλική επίδραση, η οποία βελτιώνει και επεκτείνει την χαλάρωση και το σωματικό μούδιασμα που επικρατεί.

Εκτός της ρητινώδους δύναμης και των νόστιμων γεύσεων του Purple Bud Automatic , η εντυπωσιακή του εμφάνιση και τα όμορφα χρώματα του θα τραβήξουν σίγουρα το βλέμμα και την προσοχή σας!

 

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Τύπος Σπόρου

Γενετικά Χαρακτηριστικά

Φαινότυπος

Περιεκτικότητα THC

Τύπος Καλλιέργειας

,

Ανθοφορία (σπορά εως συγκομιδή)

13-14 εβδομάδες

Συγκομιδή Εσωτερικά

Συγκομιδή Εξωτερικά

Ύψος

Άρωμα

, ,

Γεύση

, , ,

Κλίμα

, ,

Επίδραση

, , ,

Όλες οι παραγγελίες μας αποστέλλονται σε διακριτική συσκευασία.
Χρεώνουμε το ελάχιστο δυνατό ποσό για την αποστολή της παραγγελίας σας ενώ συγχρόνως εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα σας αποστέλλονται με ασφάλεια και ταχύτητα.