Açai Jelly (by Sherbinskis)

Από 72,00

Τύπος Σπόρου: Θηλυκοποιημένος, Φωτοπεριόδου Γενετικά Χαρακτηριστικά: Bacio Gelato x Açai Berry Gelato Φαινότυπος: Indica, Sativa Περιεκτικότητα THC: 27-30%
Silent Seeds Logo

Περιγραφή

Το Açai Jelly είναι ένας premium θηλυκοποιημένος σπόρος φωτοπεριόδου, ο οποίος δημιουργήθηκε χάρη στο συλλογικό έργο των εταιριών SHERBINSKIS και Silent Seeds και που αναμφισβήτητα θα σας οδηγήσει να ανακαλύψετε ένα νέο σύμπαν αισθήσεων.

Το Açai Jelly προέρχεται από τις πιο διάσημες αμερικάνικες γενετικές γραμμές, Açai Berry Gelato και Bacio Gelato. Το στέλεχος αυτό παράγει δυνατά φυτά, όχι μεγάλα σε ύψος, με μέτριες αποστάσεις μεταξύ των κόμβων ενώ το φύλλωμα του παίρνει αρκετά νωρίς ένα όμορφο μωβ χρώμα (ειδικά όταν η θερμοκρασία του μέσου στο οποίο αναπτύσσεται πέφτει μόνο κατά μερικούς βαθμούς). Τα συμπαγή, εξαιρετικής ποιότητας, άνθη του είναι μεγάλα σε μέγεθος, φέρουν ένα μακρόστενο σχήμα και είναι επικαλυμμένα με μια όμορφη, πυκνή στρώση ρητίνης.

Το Açai Jelly παρουσιάζει καλύτερα αποτελέσματα σε εσωτερικούς χώρους. Προκειμένου να βελτιστοποιήσει το πλήρες γενετικό του δυναμικό απαιτεί μια προσεκτική προετοιμασία κατά την ανάπτυξη του, όπως άλλωστε συμβαίνει με τα περισσότερα σύγχρονα στελέχη κάνναβης των ΗΠΑ, καθώς και την εφαρμογή μιας από τις τεχνικές κλαδέματος (FIM, Supercropping, LST, Lollypopping κ.λπ.). Kατά την ανθοφορία του θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέτρια λίπανση (πλούσια σε θρεπτικά συστατικά) ώστε να προσφέρει μιας υψηλότερης ποιότητας συγκομιδή.

Εσωτερικά, η περίοδος ανάπτυξής του θα πρέπει να περιοριστεί στις 3 εβδομάδες το πολύ ενώ συνήθως χρειάζεται 58-65 ημέρες ώστε να ολοκληρώσει την ανθοφορία του, αποδίδοντας έως και 620γρ./τετ.μέτρο. Σε εξωτερικούς χώρους, είναι έτοιμο για συγκομιδή περίπου στις αρχές Οκτώβρη, φτάνει σε ύψος μέχρι και τα 250 εκατοστά ενώ παραδίδει σοδειές έως και 1.550γρ./φυτό.

Το αρωματικό προφίλ του Açai Jelly θα σας μεταφέρει σε έναν νέο γαλαξία με υπέροχες μυρωδιές και γλυκές, εξωτικές γεύσεις. Αυτή η πραγματική λιχουδιά φέρει βαθιά και πολύπλοκα αρώματα λουλουδιών με εκλεκτούς τόνους που θυμίζουν παγωμένο γλυκό μπισκότου (Original Gelato) και μαρμελάδα κόκκινων φρούτων (Açai Berry Gelato) με νότες κακάου. Το τελικό αποτέλεσμα είναι σίγουρα μια έκρηξη γεύσεων και αρωμάτων μεγάλης διάρκειας που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Το Açai Jelly ανοίγει τις πόρτες του παραδείσου… Με περιεκτικότητα σε THC αγγίζει το 30%, ασκεί μια δυναμική γοητεία στις αισθήσεις σας που θα σας κάνει να το θυμάστε για πάντα! Κατά το κάπνισμα / άτμισμα των ανθών του, προσφέρει μια εξαιρετικά ισχυρή, ευφορική εμπειρία μεγάλης διάρκειας με έντονα σωματικά και ψυχικά αποτελέσματα.

Βυθιστείτε λοιπό στο μαγικό σύμπαν του Mario Guzman (Sherbinski), ο οποίος είναι και ο αρχικός δημιουργός αυτής της μυθικής γενετικής γραμμής (Gelato, Sunset Sherbert, Açai Berry Gelato κ.λπ.) και εξερευνήστε όλο τον πλούτο, την πολυπλοκότητα και την αυθεντικότητα αυτών των Καλιφορνέζικων γενετικών!

Επιπλέον πληροφορίες

Τύπος Σπόρου

,

Γενετικά Χαρακτηριστικά

Φαινότυπος

Περιεκτικότητα THC

Τύπος Καλλιέργειας

,

Περίοδος Ανθοφορίας Εσωτερικά

Περίοδος Ανθοφορίας Εξωτερικά

Συγκομιδή Εσωτερικά

Συγκομιδή Εξωτερικά

Γεύση

, , ,

Άρωμα

, , ,

Επίδραση

, , ,

Όλες οι παραγγελίες μας αποστέλλονται σε διακριτική συσκευασία.
Χρεώνουμε το ελάχιστο δυνατό ποσό για την αποστολή της παραγγελίας σας ενώ συγχρόνως εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα σας αποστέλλονται με ασφάλεια και ταχύτητα.