XMax V3 Pro Ατμοποιητής

119,00

XMax Vaporizers (Ατμοποιητές)

Περιγραφή

Το τελευταίο μοντέλο ατμοποίησης XMax V3 Pro σχεδιάστηκε ειδικά για όσους αναζητούν έναν οικονομικό, ελαφρύ και διακριτικό ατμοποιητή. Το XMax V3 Pro φέρει ένα ιδιαίτερα κομψό σχεδιασμό, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του ενώ συγχρόνως προσφέρει την ευελιξία ατμοποίησης βοτάνων αλλά και λοιπών συμπυκνωμάτων κάνναβης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά XMax V3 Pro:

 • Ατμός μεταγωγής “κατα παραγγελία”
 • Θέρμανση πλήρους μεταγωγής
 • Θέρμανση σε 15 δευτερόλεπτα
 • Εύρος θερμοκρασίας από 100°C έως 220°C
 • Απομονωμένη ροή ατμού
 • Μαγνητικό επιστόμιο με εργαλείο καθαρισμού
 • Αποσπώμενη μπαταρία (2600 mAh)
 • Φόρτιση μέσω καλωδίου USB-C

Ατμός μεταγωγής “κατά παραγγελία”

Η νέα “κατά παραγγελία” λειτουργία σε αυτήν την έκδοση του XMax θερμαίνει τα βότανα/συμπυκνώματα/κεριά μόνο για 30 δευτερόλεπτα κάθε φορά. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται η κατανάλωση αφού έτσι θερμαίνεται ο χώρος του θαλάμου (χωρητικότητας 0,15 γραμμαρίων.) μόνο όταν θα χρησιμοποιήσετε τον ατμό. Ωστόσο, αν προτιμάτε ο θάλαμος να παραμείνει ζεστός, μπορείτε να ακολουθήσετε την λειτουργία των συνεδριών που υπάρχουν στην συσκευή (4 ή 6 λεπτά).
Καθώς το XMax V3 Pro είναι ένας ατμιστής μεταγωγής, αυτό σημαίνει πως η θερμότητα που μεταφέρεται στα βότανα/συμπυκνώματα/κεριά γίνεται μέσω θερμού αέρα. Αυτό προσφέρει μια καλύτερη γεύση, μια πιο ομοιόμορφη άτμιση του υλικού και περισσότερο ατμό σε σύγκριση άλλους ατμοποιητές. Αφού παραχθεί ο ατμός, οδηγείται στο επιστόμιο μέσω μιας απομονωμένης διαδρομής αέρα, χωρίς να έχει καμία άλλη επαφή με άλλα σημεία του εσωτερικού της συσκευής.

Ταχεία θέρμανση ατμοποιητή

Το XMax V3 Pro χρειάζεται μόλις 15 δευτερόλεπτα για να θερμανθεί και να είναι έτοιμο προς χρήση. Ωστόσο, υπάρχει δυνατότητα επιλογής οποιασδήποτε επιθυμητής θερμοκρασίας  μεταξύ 100 και 220°C (με ακρίβεια 1°C). Αν προτιμάτε απαλό, γεμάτο σε γεύση ατμό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε θερμοκρασίες κάτω των 180°C-200°C. Αν πάλι θέλετε να εκμεταλλευτείτε όλες τις ουσίες που βρίσκονται στα βότανά σας (με λιγότερη γεύση αλλά περισσότερη ισχύ) τότε θα πρέπει να κινηθείτε σε λίγο υψηλότερες θερμοκρασίες.

Βρείτε εδώ τις ιδανικές θερμοκρασίες ατμοποίησης για την κάνναβη.

Διακριτικός σχεδιασμός για εύκολη φορητότητα

Χάρη στο μικρό μέγεθος του, ο ατμοποιητής αυτός είναι αρκετά ελαφρύς και χωράει στην τσέπη σας έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να το μεταφέρεται μαζί σας παντού. Η μοναδική εμφάνιση της συσκευής, την καθιστά ελκυστική για όσους θέλουν να ατμίσουν με διακριτικότητα και άνεση.

Χρήση ξηρών βοτάνων & συμπυκνωμάτων

Στο εσωτερικό του XMax V3 Pro θα βρείτε ξεχωριστά και μια μεταλλική θήκη (κύπελλο), στην οποία μπορείτε να ατμίσετε διαφορετικά συμπυκνώματα όπως κεριά και έλαια. Απλά προσθέστε το συμπύκνωμα σας στην ειδική θήκη, προσαρμόστε την μέσα στην συσκευή και είστε έτοιμοι να ατμίσετε. Να θυμάστε πως όταν χρησιμοποιείτε συμπυκνώματα σε έναν ατμοποιητή, θα πρέπει να ανεβάσετε την θερμοκρασία υψηλότερα σε σχέση με αυτή που χρησιμοποιείτε όταν ατμίζετε ξηρά βότανα (ανθούς).

Καινοτόμο επιστόμιο

Το μαγνητικό επιστόμιο του XMax V3 Pro σχεδιάστηκε και φέρει ένα εργαλείο απόξεσης (καθαρισμού) ώστε να διευκολύνει τόσο τον καθαρισμό όσο και την ανάδευση του μίγματος. Αυτό το αποσπώμενο πλαστικό επιστόμιο είναι ανθεκτικό στην θερμότητα και αποσυναρμολογείται εύκολα ώστε να καθαρίζεται καλύτερα από τα κολλημένα υπολείμματα.

Αποσπώμενη μπαταρία (2600 mAh)

Το XMax V3 Pro διαθέτει μια επαναφορτιζόμενη, υψηλής ποιότητας, αποσπώμενη μπαταρία 18650, η οποία σας επιτρέπει να ατμίζετε για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μεταξύ των φορτίσεων. Κάθε φόρτιση παρέχει περίπου 50 λεπτά χρήσης. Αν προτιμάτε να κάνετε μεγαλύτερες συνεδρίες ή θέλετε απλώς να αποφύγετε τη συχνή φόρτιση, συνίσταται η αγορά μιας επιπλέον μπαταρίας, ώστε να μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε την αποφορτισμένη και να συνεχίσετε το άτμισμά σας.

Φόρτιση με καλώδιο USBC

Το καινοτόμο XMax V3 Pro διαθέτει μία θύρα φόρτισης USB-C για εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση. Η μπαταρία επαναφορτίζεται πλήρως σε περίπου 2 ώρες όταν είναι εντελώς αποφορτισμένη.

Ποιότητα κατασκευής

Το XMax V3 Pro διαθέτει περίβλημα αλουμινίου, το οποίο εξασφαλίζει ένα άνετο κράτημά, χωρίς να ζεσταίνεται υπερβολικά η συσκευή. Επίσης, φέρει έναν κεραμικό θάλαμο θέρμανσης για καλύτερη απόδοση της γεύσης και διαθέτει ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας, επιτρέποντας σας τον πειραματισμό με διαφορετικές θερμοκρασίες. Ακόμα, μέσω της οθόνης OLED στην μπροστινή όψη της συσκευής, διατίθενται όλες οι σχετικές πληροφορίες, όπως οι προκαθορισμένες λειτουργίες/θερμοκρασίες, η τρέχουσα θερμοκρασία ατμίσματος αλλά και η κατάσταση της μπαταρίας. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι: 2,7 × 2,4 × 15,0 εκατοστά.

Ευκολία στον καθαρισμό

Για να καθαρίσετε τον ατμοποιητή XMax V3 Pro μετά τη χρήση, απλώς αφαιρέστε και σκουπίστε την θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα και τις σίτες. Εάν παρατηρείτε επιπλέον υπολείμματα στον χώρο, μπορείτε να τα αφαιρέσετε με μια μπατονέτα εμποτισμένη σε λίγο οινόπνευμα.

Εγγύηση

Οι XMax V3 Pro ατμοποιητές που θα βρείτε στο κατάστημα μας είναι αυθεντικοί και διαθέτουν 1 έτος εγγύηση για την συσκευή και 6 μήνες εγγύηση για την μπαταρία.

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:

 • XMax V3 Pro Ατμοποιητής
 • Ειδική θήκη συμπυκνωμάτων
 • Καλώδιο USB-C
 • Βουρτσάκι καθαρισμού
 • Δίσκοι από βαμβάκι με αλκοόλ (4τεμ.)
 • Μπατονέτες (3τεμ.)
 • Εγχειρίδιο χρήσης

Όλες οι παραγγελίες μας αποστέλλονται σε διακριτική συσκευασία.
Χρεώνουμε το ελάχιστο δυνατό ποσό για την αποστολή της παραγγελίας σας ενώ συγχρόνως εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα σας αποστέλλονται με ασφάλεια και ταχύτητα.