Ανθόνερο Κάνναβης

6,00

Κωδικός προϊόντος: kannabio-anthonero Κατηγορία: Ετικέτες: , , , , , ,
kannabio logo

Περιγραφή

Το Ανθόνερο Κάνναβης της ΚannaΒio είναι 100% φυσικό προϊόν ελληνικής παραγωγής, από επιλεγμένους βιολογικούς ανθούς Cannabis Sativa L., ποικιλία Futura 75.

Το Ανθόνερο είναι συμπυκνωμένο ελαιούχο διάλυμα με βάση το νερό, που παράγεται ως υποπροϊόν της ατμο-απόσταξης του ανθού της κάνναβης. Οι υδροζόλες περιέχουν όλες τις αρωματικές ενώσεις (τερπένια) του φυτού.

Xαλαρωτικό, αντιφλεγμονώδες, καταπραϋντικό, τονωτικό. Βοηθάει σε άσθμα, αναπνευστικά, δερματικά, μυϊκή κόπωση και κράμπες. Καταπραϋντική επίδραση σε ψωρίαση και μυκητίαση.

Διατίθεται σε συσκευασία 100 ml.

Τρόπος Χρήσης: Πριν την χρήση, αραιώστε με 4-8 μέρη νερό. Ψεκάζεται στα μαλλιά για ανάπτυξη και λάμψη, καθαρίζει και ενυδατώνει το πρόσωπο, χρησιμοποιείται για χαλαρωτικό και αντιφλεγμονώδες μασάζ αλλά και στην παρασκευή σαπουνιών και αρωματικών μπάνιου.

Πιστοποιήσεις: Βιολογικής καλλιέργειας [Βεβαίωση συμμόρφωσης (ΕΚ) 834/2007 BIO HELLAS 1710020125]. Απόσταξη και εμφιάλωση σε πιστοποιημένες εγκαταστάσεις [Essential Organic Oils LTd., Α’ ΒΙΠΕ Βόλου, GR-BIO-01 Κωδικός ΔΗΩ 21351160334].

Επιπλέον πληροφορίες

Συσκευασία (ml)

Όλες οι παραγγελίες μας αποστέλλονται σε διακριτική συσκευασία.
Χρεώνουμε το ελάχιστο δυνατό ποσό για την αποστολή της παραγγελίας σας ενώ συγχρόνως εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα σας αποστέλλονται με ασφάλεια και ταχύτητα.