Ανθοί Κάνναβης GORILLA 10,1% CBD

11,00

Κωδικός προϊόντος: themonkey-grll Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Οι ακατέργαστοι ανθοί κάνναβης GORILLA της ιταλικής εταιρίας The Monkey προέρχονται από μια ιδιαίτερα έντονα αρωματική ποικιλία.

Το Gorilla ξεχωρίζει για την τεράστια παραγωγή ρητίνης αλλά και την υπέροχη γεύση που διαθέτει, συνδυάζοντας γήινες και γλυκές νότες από λεμόνι και πεύκο.

Η ποικιλία αυτή προέρχεται από το διάσημο, καλιφορνέζικο Gorilla Glue, που δημιουργήθηκε στην περιοχή Humboldt και Mendocino των ΗΠΑ.

Το Gorilla θεωρείται ως μία από τις γευστικότερες ποικιλίες που προσφέρει η εταιρία The Monkey και αποτελεί την ιδανική λύση για την καταπολέμηση του άγχος κατά την διάρκεια της ημέρας.

Εξαιρετικής ποιότητας άσπορες ταξιανθίες, από καλλιέργειες χωρίς τη χρήση πρόσθετων χημικών ή εντομοκτόνων, με περιεκτικότητα σε κανναβιδιόλη (CBD) 10,1% και με το ποσοστό σε THC να παραμένει μικρότερο από 0.2%. Η συγκομιδή και η επεξεργασία των ανθών γίνονται αποκλειστικά με το χέρι, εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα των προϊόντων.

100% Φυσικό προϊόν, μη-γενετικά τροποποιημένο και μη-ψυχότροπο.

Για την ενεργοποίηση της κανναβιδιόλης συνίσταται η ατμοποίηση-θέρμανση.

Διατίθεται σε συσκευασία 1 γραμμαρίου.

Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από εγκύους και θυλάζουσες μητέρες. Πριν από τη λήψη οποιουδήποτε σκευάσματος με κανναβιδιόλη (CBD), συμβουλευτείτε τον θεράπων γιατρό σας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Συσκευασία (gr)

Περιεκτικότητα CBD

Όλες οι παραγγελίες μας αποστέλλονται σε διακριτική συσκευασία.
Χρεώνουμε το ελάχιστο δυνατό ποσό για την αποστολή της παραγγελίας σας ενώ συγχρόνως εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα σας αποστέλλονται με ασφάλεια και ταχύτητα.