Ακατέργαστοι Ανθοί Κάνναβης

Από 5,50

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: kannabio-anthoi Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Οι ακατέργαστοι ανθοί κάνναβης της KannaBio είναι 100% φυσικό, βιολογικό προϊόν ελληνικής παραγωγής, πλούσιο σε κανναβιδιόλη (CBD) / THC<0.2%. Επιλεγμένοι ανθοί του φυτού Cannabis Sativa L, ποικιλία Fedora 17 αποξηραίνονται φυσικά και συσκευάζονται στο χέρι σε πιστοποιημένο συσκευαστήριο.

Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, με ηρεμιστική, αγχολυτική, καταπραϋντική, χαλαρωτική και αντιφλεγμονώδη επίδραση. Βοηθάει τη μνήμη, την πέψη, την αϋπνία, την ημικρανία, τη ναυτία και τους χρόνιους πόνους. Συμβάλλει στην μείωση της χοληστερόλης, στη ρύθμιση της στάθμης του σακχάρου και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού
συστήματος.

Τρόπος Χρήσης: Για την ενεργοποίηση της κανναβιδιόλης συνίσταται η πρόσμιξη με έλαια ή γάλα, καθώς και η ατμοποίηση-θέρμανση.

Διατίθεται σε συσκευασία 8 & 30 γραμμαρίων.

Πιστοποιήσεις: Βιολογικής καλλιέργειας [Βεβαίωση συμμόρφωσης (ΕΚ) 834/2007 BIO HELLAS 1710020125]. Συσκευασία σε πιστοποιημένο συσκευαστήριο [Chiron Kentauros, Δράκεια Πηλίου, GR-BIO-01 Κωδικός ΔΗΩ 21351130495].

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Συσκευασία (gr)

,

Περιεκτικότητα CBD

Όλες οι παραγγελίες μας αποστέλλονται σε διακριτική συσκευασία.
Χρεώνουμε το ελάχιστο δυνατό ποσό για την αποστολή της παραγγελίας σας ενώ συγχρόνως εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα σας αποστέλλονται με ασφάλεια και ταχύτητα.